Καλώς ήρθατε!!!

Ελάτε μαζί μου στον κόσμο της αναζήτησης της ιστορίας πίσω από κάθε τραγούδι! Ας ονειρευτούμε ένώ περιπλανόμαστε στις μουσικές πληροφορίες!!! Καλό μας ταξίδι!

Περιμένω πάντα εναγωνίως τα σχόλια σας συνταξιδιώτες....

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013


Εγώ και εσύ μαζί

Κάποιοι φίλοι του Αλκίνοου έχουν ένα στούντιο, το οποίο είχε αναλάβει να μεταγλωττίσει ταινίες της εταιρείας Disney στα ελληνικά. Εκείνος, επειδή δεν τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για την Disney, όταν του πρότειναν να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην ταινία Toy Story τους είπε πως δεν ενδιαφερόταν. 

Ακούγοντας όμως πως τους στίχους θα τους μετέφραζε στα ελληνικά ο Τζίμης Πανούσης και ήταν να τραγουδήσουν και ένα ντουέτο μαζί, άλλαξε γνώμη και δέχτηκε με χαρά. Έτσι πήγε μια μέρα στο στούντιο, ήταν και ο Τζίμης εκεί, και μπήκε μέσα ο Αλκίνοος να τραγουδήσει το δικό μου μέρος. Μάλιστα θυμάται πολύ καθαρά ότι όση ώρα τραγουδούσε, ο Τζίμης καθόταν έξω, είχε φέρει ένα ταπεράκι με γιουβαρλάκια από το σπίτι του και έτρωγε! Ύστερα τραγούδησε κι αυτός το δικό του μέρος. Τελικά ο Αλκίνοος παραδέχεται πως χαίρεται πολύ που είπε αυτό το τραγούδι γιατί τώρα πια έχει παιδιά και τους αρέσει πολύ. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου