Καλώς ήρθατε!!!

Ελάτε μαζί μου στον κόσμο της αναζήτησης της ιστορίας πίσω από κάθε τραγούδι! Ας ονειρευτούμε ένώ περιπλανόμαστε στις μουσικές πληροφορίες!!! Καλό μας ταξίδι!

Περιμένω πάντα εναγωνίως τα σχόλια σας συνταξιδιώτες....

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Καλοσώρισμα!!!!

Καλησπέρα!!!
Εδώ και μέρες πρσπαθώ να σκεφτώ ένα ωραίο καλωσόρισμα για όλους εσάς! Ένα καλωσόρισμα που να σας αναλύει τη γέννηση αυτής της ιδέας και το σκοπό αυτού του blog. Σκέφτομαι, σκέφτομαι, αλλά τίποτα :)
Κοιτάω έξω, κοιτάω την ώρα και βλέπω ότι το βράδυ εξελίσσεται και έχει πάει αργάμιση, θυμάμαι τις Πανελλήνιες και ότι τα βράδια λειτουργούσα πολύ καλύτερα....Ξαφνικά ξυπνώ από το λήθαργο και ξεκινώ...
Όλα άρχισαν ως αστείο μέσα από μία συζήτηση με ένα φίλο για τη μουσική και τα blogs. Του λέω ότι θα ήταν πολύ ωραία ιδέα στο blog του ν'αναφέρει την ιστορία του κάθε τραγουδιού...Ακολουθεί αρκετός καιρός σιωπής και ξαφνικά αναρωτιέμαι μήπως να κάνω εγώ κάτι τέτοιο? Λες?
Το συζητάω μαζί του, ενθουσιάζεται με την ιδέα, κοιτάω στο internet βλέπω ότι υπάρχει υλικό, αλλά διάσπαρτο...
Με συγκλόνιζει η ιδέα όχι μόνο να τα συγκεντρώσω όλα αυτά μαζί, πάντα σεβούμενη τις πηγές και με αναφορά όλων, αλλά με ένα κοινό σκοπό: την ανάδειξη, αναζήτηση και το ταξίδι στη μαγεία του κόσμου της μουσικής!!!!
Εύχομαι και ελπίζω να μοιραστείτε και εσείς τη χαρά μου για την αναζήτηση των "μυστικών" πίσω από τα τραγούδια (ξένα και ελληνικά)' και που ξέρετε μπορεί να παρασυρθείτε και εσείς στη μαγεία της αναζήτησης και να έχετε ενεργή συμμετοχή με σχόλια, παρατηρήσεις και ότι άλλο φανταστείτε, που πάντα είναι αποδεκτά!!!
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σκοπός της ζώς μας είναι να εξελισσόμαστε να μαθαίνουμε και να χαμογελάμε πάντα ότι και να συμβαίνει.....
Καλό μας ταξίδι!!!! 

1 σχόλιο: